Merkur-Trykk tilpasser seg industristandarden for grafisk bransje.

Kundevennlig fargestyring
Vi har besluttet å tilpasse oss industristandarden for grafisk bransje, ISO 12647-2. Standarden er definert av ISO etter initiativ fra store sveitsiske og tyske forsknings- og kompetansesentre og har fått et godt fotfeste i Europa. I Skandinavia er det Danmark som er kommet lengst, med godt over halvparten av omsetningen produsert av trykkerier som har implementert ISO-standarden.

Hva betyr dette for deg?
Vi har forlatt våre egenproduserte ICC-profiler til fordel for en standard som ligger lett tilgjengelig for både designer og trykkeri. Profilene vil gi deg som kunde en enklere og mer forutsigbar hverdag i din produksjon av kvalitetstrykksaker. Med en kalibrert skjerm og riktig valgte ICC-profiler vil du ha god kontroll på fargene under hele produksjonen.

Brukerstøtte
Har du behov for hjelp er det bare å ringe oss. Kontaktpersoner er:
Lars Beck, 23 33 92 51, lars@merkurtrykk.no
Lars Jacobsen, 23 33 92 31, lars.j@merkurtrykk.no

Teknisk informasjon
Utdypende informasjon og filer til nedlasting finner du under våre sider om praktisk info.

Er du i tvil om hvilken kategori ditt trykkpapir tilhører kan du snakke med ovennevnte personer eller din kontaktperson hos oss.