Vi arrangerer frokostmøte 17. april. Agendaen er «KVALITET».
Fotograf Morten Krogvold kommer for å snakke om det er umulig å komme noen steder uten å synde mot logikken. Hvordan unngå egen stagnasjon og er undringen over selve livet inntakt?
Vi setter fokus på å få et bredere perspektiv og å åpne opp for andre innganger enn de åpenbare.

Vi er  mennesker som gjerne vil invitere fordi vi er opptatt av menneskemøter. Vi ønsker å sammensmelte fantasi med virkelighet i en og en halv time. Det å samle aktører innenfor forskjellige bransjer til en kollektiv energisamling med folk, er spennende. Det vil være mennesker som representerer forskjellige bedrifter i forskjellige segmenter med fellesnevner at de er blant de beste. Vi søker for å lære, vi treffer dere for å forstå, vi møter dere for å skape relasjon og vi håper at vår kunnskapsformidling kan være til nytte for dere. Vi er bokstav-sjonglører og papir-fakirer som har noe på hjertet. La oss starte dagen sammen i en synergi. Vi byr på noe å bite i, mengder med kaffe og vi byr på oss selv. Håper du kan bidra med ditt nærvær. Det hadde vært flott om du kunne komme.

 

Program:

  • Velkommen m/ kaffe
  • Kort presentasjon av Merkur-Trykk
  • Morten Krogvold om kvalitet, stagnasjon og undring.
  • Vi byr på mat&drikke
  • Presentasjon av vår nye katalog
  • Diverse innspill&utfall.
  • Ferdig ca. kl. 0930
  • Omvisning for de som måtte ønske det

 

Morten Krogvold

Litt om fotografen:
Morten Krogvold er en nestor i norsk fotografi. Han har vært profesjonell fotograf i 40 år. Han er mest kjent for sine portretter i svart/hvitt, men motivkretsen er uendelig. Morten Krogvold er Ridder av St.Olavs Orden og har fått Oslo bys Kulturpris. I tillegg har han fått Oslo bys Ærespris. Krogvold har hatt workshops i 20 land, og har fotografert på så å si alle kontinenter. Han har hatt 25 TV-programmer for NRK og har utgitt en rekke med bøker.

Litt om mennesket:
I møte med Morten Krogvold, blir en alltid revet med. Entusiasmen ligger der som en evighetsmaskin. Han byr på seg selv i møter med mennesker. Han har en iboende nysgjerrighet og en nerve i enhver tilnærming. Undring er en kilde til det å tenke annerledes og Krogvold jager i motsatt retning av stagnasjonen. Tankegodset kan nesten være litt barnlig, brukket ned til kjernen og fritt for jåleri. Han er norges mest nysgjerrige og vitebegjærlige mann, og er i besittelse av en drivkraft som er unik. Hans inspirasjonskilder er veldig ofte alt annet enn fra Fotografiet selv. Tilstedeværelse og energi er karaktertrekk han alltid viser. Og heldigvis noe vi alltid vil se, i fotografiene til Morten Krogvold og hans ”Evighetens Tavler”.