Merkur Grafisk har kjøpt design- og reklamebyrået Gjerholm Design. Formålet er å gi eksisterende og nye kunder et utvidet og fremtidsrettet tilbud av kreative tjenester og digitale løsninger, i tillegg til tradisjonelle trykkeritjenester.

Dette er et strategisk oppkjøp for å styrke vårt tilbud av digitale kommunikasjonstjenester. For å lykkes med kommunikasjon, salg og kundepleie trenger mange av våre kunder et godt samspill mellom tradisjonelle og digitale kanaler. Med oppkjøpet av Gjerholm design har vi styrket vår posisjon som totalleverandør, sier Kjetil Sjøeng, daglig leder i Merkur Grafisk.

Vi har jobbet tett med Gjerholm Design i flere år. Det har gitt oss og våre kunder tilgang til et bredt spekter av kreative tjenester og konseptløsninger, som utvikling av grafisk profil, tekstproduksjon, digitale tjenester og løsninger for sosiale medier. Både Merkur Grafisk og Gjerholm Design ønsket å forsterke dette samarbeidet, og har derfor valgt å gå sammen.

Gjerholm Design skal videreføres under samme navn og i samme lokaler. Dagens stab fortsetter, men vil fremover bli utvidet med flere medarbeidere innen digital kommunikasjon og sosiale medier.

 

Ny kompetanse, nye tjenester

Merkur Grafisk har gjennom 90 år vært kjent for kvalitet i alle ledd, og vi har alltid tatt i bruk nye løsninger og teknologi for å være effektive og konkurransedyktige. Nå møter vi fremtiden med et enda sterkere lag og med en vesentlig styrket kompetanse på konseptutvikling, kreativitet og digitale kanaler.

For kundene betyr dette tilgang til flere tjenester og større kompetanse. Eksisterende kunder vil beholde dagens kontaktpersoner. Både vi hos Merkur Grafisk og våre kolleger i Gjerholm Design gleder oss til å bli en enda bedre samarbeidspartner for våre kunder, sier Sjøeng.

 

Tjenester og sertifisering

Med forsterket digital kompetanse leverer nå kommunikasjonshuset Merkur Grafisk et bredt spekter av miljø- og kvalitetssertifiserte grafiske og digitale tjenester:

  • Kreative tjenester (design, tekst, foto, film og krysspublisering)
  • Digitale leveranser (sosiale medier, web sider, digitale magasiner, nettbutikk)
  • Produksjon (offsettrykk, digital trykk, storformats print, spesialeffekter, ferdiggjøring og distribusjon)

Merkur Grafisk er første store grafiske bedrift i Norden som er PSO-sertifisert, med dokumentert kompetanse innen grafisk prosessering, kvalitetsstyring og fargekontroll. Merkur Grafisk var blant de første svanemerkede grafiske bedriftene i Norge og er medlem av Grønt Punkt.