Bærekraftig produksjon og avfallshåndtering er viktigere enn noensinne, og vi er stolt av å være en grafisk bedrift som tar grep og bistår i kampen mot en grønnere og renere jordklode.

Som grafisk bedrift er det mye man kan gjøre for å bidra. Visste du at vi blant annet er en av de første grafiske bedriftene i Norge som ble Svanemerket. Vi er også medlem i returordningen Grønt Punkt Norge for brukt emballasje, samt at vi har kvalitetsstempelet “Trykt i Norge”, som vil si at vi har kortreist, norsk produksjon.

Grønne tiltak

Ved å investere i flere nye maskiner vil vi være rustet for et betraktelig høyere trykkvolum med større effektivitet og bedre lønnsomhet. Men aller viktigst er at vi har blitt en enda mer miljøvennlig bedrift ved å investere i en Heidelberg Speedmaster SX 102 og en Fuji Luxel CtP. Disse maskinene bruker mindre strøm,gir mindre støy og utslipp av trykkavfall, noe som bidrar godt til vårt bærekraftige miljøarbeid.

Ved siden av å investere i nye maskiner, eksperimenterer vi med ny nedbrytbar emballasje og andre miljøvennlige tiltak i bedriften.

Vi har ikke planer om å la det være med dette, og har flere tiltak på planen. Vi håper at dere vil slå følge med oss, og at vi sammen kan gå mot et grønnere 2019!