Barneaktiviteter for regnværsdagene i sommer!

 
Merkur Grafisk samarbeider med Two Sides for å øke bevisstheten rundt de positive egenskapene til papir. Både når det gjelder miljø og gjenbruk, men også når det kommer til læring og kreativitet. Her finner du flotte aktiviteter på papir som hele familien kan kose seg med i sommer. Det finnes mange grunner til å elske papir ❤️

Selv om vi selvfølgelig håper på strålende sol hele ferien, med bading på stranden, lek i skjærgården eller turer på fjellet, så vet vi at vi det også kommer noen regnskyll innimellom. Da er det fort gjort å ty til ipaden, noe som kan bety mye skjermtid for de små. Mange foreldre prøver å begrense skjermtiden, særlig nå som det også brukes mye skjerm i undervisningen.

Love Paper, en global kampanje som promoterer de bærekraftige egenskapene til papir, papp og papiremballasje, har laget noen kreative og morsomme aktiviteter for barn- på papir. De kan lastes ned, printes ut og tas med i bilen, på hytta eller hentes frem ved kjøkkenbordet hjemme.

Uansett hvor ferien tilbringes i sommer, er dette supre aktiviteter for barn i alle aldre. Oppgavene innebærer alt fra origami figurer, spill, skriveoppgaver og aktiviteter for barn eller hele familien. La barna kose seg med oppgavene alene, eller gjør dem sammen som en hyggelig familieaktivitet. Det finnes mange grunner til å elske papir ❤️

Last ned oppgavene her