Når du ønsker et eksklusivt uttrykk på trykksaken, som i tillegg er slitesterkt, vil PP-folie være et godt alternativ. PP-folie egner seg veldig godt til det meste; fra visittkort og omslag av magasiner, til pocketpermer og større oppslag utendørs.

Når bør du velge PP-foliering av trykksaker?

Du bør velge PP-folie dersom du ønsker en slitesterk og eksklusiv trykksak. PP-folien vil hindre at papiret sprekker slik at trykksaken holder seg pen lenger.

Ønsker man flere effekter på samme trykksak handler det ofte om kontraster. Hvis man ønsker detaljer eller logo i en blank spotlakk eller metallisk folie vil en matt PP-folie gi et moderne uttrykk.

PP-foliering egner seg best til trykksaker med høy papirtykkelse og gjerne når det er store dekkflater med trykk. Trykksaker som blir utsatt for temperaturendringer, lys, støv og fuktighet bør lamineres for å forlenge levetiden på produktet.

Les mer om laminering med PP-folie her