Merkur Grafisk er stolte bærere av Trykt i Norge, men hvorfor er dette et merke du bør se etter når du skal velge trykksaker?

Medlemmer av Grafisk Bransjeforening kan merke produktene sine med et unikt kvalitetsstempel. Trykt i Norge-logoen viser at en trykksak er laget i Norge, av en seriøs bedrift med omtanke for miljøet og lokalsamfunnet. Merket er verdifullt både for deg som driver et trykkeri eller en grafisk bedrift, og for deg som kjøper kortreiste grafiske tjenester.

Derfor bør du velge produkter med Trykt i Norge-merket:

Ved å kjøpe trykksaker som er produsert i Norge bidrar du til å beholde lokale arbeidsplasser, samtidig som du tar hensyn til miljøet. Du kan være sikker på at trykkeriet eller den grafiske bedriften lager norske kvalitetsprodukter med hjerte for faget. Som kunde av et trykkeri eller en grafisk bedrift viser det at du kjøper kortreiste trykksaker av norsk kvalitetstrykk, til glede for lokalsamfunnet. Trykksakene dine merkes med Trykt i Norge-logoen. På den måten viser du kunder og samarbeidspartnere at du støtter norsk kvalitetstrykk.

Geografiske avstander og språklige utfordringer kan gjøre det både dyrt og ugunstig å forholde seg til et utenlandsk trykkeri. Med en lokal leverandør er du sikret at bedriften virkelig kan trykkerfaget med alt det innebærer; førtrykk, trykking og ferdiggjøring. I tillegg kan du belage deg på god oppfølging, rådgivning og dialog underveis.

Fordeler for deg som kjøper trykksaker med Trykt i Norge-merket

Visste du at norske leverandører konkurrerer med en omfattende import av trykkeritjenester? Vi snakker om en samlet verdi på over fire milliarder kroner. Å kjøpe grafiske tjenester av en Trykt i Norge-bedrift er et verdifullt bidrag til ditt lokale næringsliv.

 

  • Du bidrar til å beholde lokale arbeidsplasser.
  • Du viser kunder og ansatte at du setter pris på godt norsk håndverk.
  • Du kan være trygg på at bedriften virkelig kan faget sitt; førtrykk, trykking og ferdiggjøring.
  • Du støtter kortreiste produkter og du synliggjør fordelene ved å velge godt norsk håndverk.
  • Du bidrar til å verne om den norske trykkeribransjen, og belyser viktigheten av å handle lokalt.
  • Du slipper språklige eller geografiske utfordringer og misforståelser.

 

Her er et utvalg av produktene du kan få hos oss, selvfølgelig merket med Trykt i Norge.