Vi fortsetter investeringstakten og denne gangen er det nye muligheter innenfor digitaltrykk som er aktuelt.

Ny digitaltrykkmaskin med matt uttrykk
Ricoh Pro C 9210 v2.5 kommer nå med matt fuser teknologi. Dette betyr at selv ubestrøkne papirkvaliteter nå vil få kvalitet enda mer tilnærmet det uttrykket vi er vant med fra klassisk offset teknologi. Ricohs tette samarbeid med Heidelberg Druckmaschinen AG frukter stadig forbedringer. Vi gleder oss til å være med i denne utviklingen som går mot et felles uttrykk uansett teknologi.

Integrert stifteløsning for alle formater
Maskinen leveres komplett med inline fals og stift for både mindre og større formater enn vi tidligere har kunnet produsere i en og samme gjennomkjøring. Med denne løsningen vil vi nå kunne tilby ryggstiftede lommeformater som A6 og helt opp til A4 tverrformat med omslag.

Ta kontakt for å høre om de nye mulighetene dette innebærer.