MARKEDSPORTAL FOR EIENDOMSMEGLERE

REDUSER BÅDE KOSTNADER OG TIDSBRUK MED VÅR WEB-TO-PRINT LØSNING!
“Merkur trykker og leverer samtlige av våre salgsoppgaver og bolig til salgs-plakater. Uten den nøyaktighet og effektivitet de leverer på, hadde vi ikke nådd våre mål og så fornøyde sluttkunder.
Vi kan virkelig anbefale Merkur Grafisk!”,

Marianne Ødegaard, markeds-og utviklingssjef OBOS Eiendomsmeglere

En markedsportal gir deg mulighet til å kunne lage, tilpasse og bestille markedsmateriell og profilartikler raskt og effektivt. Portalen fungerer som en nettbutikk hvor din bedrift har deres egne maler og produkter liggende klare slik at alle som har tilgang kan bestille trykksaker, profileringsartikler, sette opp egne visittkort m.m. og ellers ha full kontroll over kostnadene.

Med vår løsning kan vi tilrettelegge alt for deg via din egen portal. Vi pakker og distribuerer bestillinger etter avtale, og tilbyr også lagerhold. Bestill fra toget på vei til jobb, eller på vei inn i et møte hvis det røyner på i en hektisk arbeidsdag. I portalen kan det også legges inn logoer, bildebank samt linker til f.eks. egne infosider og profilmanual. Enklere blir det ikke!

Spar verdifull tid

Full kontroll på egen profil

Fleksibel løsning

Følg bestillingen fra start til mål

Produkter

Vi tilrettelegger for alle typer produkter som for eksempel visittkort, rollups, brosjyrer, blokker samt profilartikler som kopper, penner, termoser, navneskilt m.m

Om løsningen

  • Fleksibel løsning, både standard produkter og redigerbare (variable).
  • Ta full kontroll over bestillingene med godkjenningsfunskjon. De ansatte bestiller – en ansvarlig godkjenner.
  • Gjør bestillinger når som helst og hvor som helst. Tjenesten er åpen 24/7.
  • Gjentakende ordre er kun et par museklikk unna, noe som sparer både tid og penger.
  • Ferdige maler kan legges til rette med mulighet for redigering av variable felter. Den visuelle identiteten beholdes alltid.
  • Større bedrifter har gjerne mange avdelinger på tvers av geografi og hierarki som trenger markedsmateriell for sine salgsaktiviteter. En markedsportal tilbyr slike bedrifter et verktøy som kan brukes av hele organisasjonen.
  • Brukere kan enkelt følge bestillingene fra start til slutt.