Miljømerket Svanen

Merkur Grafisk var blant de første svanemerkede grafiske bedriftene i Norge. Vi jobber kontinuerlig med miljøprosessene i bedriften, for hele tiden å ligge i forkant av miljøkravene som stilles til enhver tid.
Les mer hos Stiftelsen Miljømerke

Grønt Punkt

Merkur Grafisk er medlem i returordningen for brukt emballasje. For oss er det helt naturlig å sortere vårt avfall og innlevere det til godkjent destruksjon. Medlemsbedriftene i Grønt Punkt Norge sørger for å redusere Norges CO2 utslipp med 350.000 tonn hvert år.
Les mer hos Grønt Punkt

Trykt i Norge

Vi er stolte av å merke våre produkter med «Trykt i Norge». Trykt i Norge-merket signaliserer at trykksaken er kortreist og produsert av en norsk grafisk bedrift som er medlem i Grafisk bransjeforening, Norsk industri og NHO.
Les mer hos Norsk Industri

Kvalitetskontroll

Merkur Grafisk var allerede i 2010 den første store grafiske bedrift i Norden som ble PSO-sertifisert, som bevis på vår kunnskap om grafisk prosessering, kvalitetsstyring og fargekontroll. Vi har siden den gang jobbet med å bevare og videreutvikle våre interne prosesser og rutiner for å sikre deg som kunde produkter av topp kvalitet hver eneste gang vi produserer noe for deg.
Les mer hos Ugra