Denne personvernerklæringen forteller hvordan Merkur Grafisk AS samler inn og bruker personopplysninger. Merkur Grafisk AS ved daglig leder er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Der det daglige ansvaret er delegert omfatter det kun oppgavene og ikke ansvaret. Merkur innehar databehandler avtaler for eventuelle underleverandører vi måtte benytte.

 

Behandling av personopplysninger på merkurgrafisk.no, nettbutikk.merkurgrafisk.no og verktoy.merkurgrafisk.no

Merkur Grafisk AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene; merkurgrafisk.no, nettbutikk.merkurgrafisk.no og verktoy.merkurgrafisk.no og eventuelle andre nettbaserte tjenester som eies av Merkur Grafisk AS. Vi samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato og personnummer eller informasjon om betalingskort. Ved eventuell bruk av betalingsløsninger overføres all informasjon direkte til leverandør av betalingstjenesten. nettbutikk.merkurgrafisk.no samler inn persondata som navn og telefoner på brukerens egen profil. Disse dataene brukes ikke utover nødvendig informasjon relatert til bestillinger.

 

Skjemaer

Merkur Grafisk  AS samler også inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å benytte disse skjemaene. Skjemaene benyttes for eksempel til følgende:

  • Legge igjen en forespørsel
  • Påmelding til nyhetsbrev
  • Overføring av filer
  • Påmelding til arrangementer

 

Cookies

Merkur Grafisk AS samler inn opplysninger gjennom følgende cookies:

NavnKategoriFormålUtløp
PHPSESSIDNecessaryBevarer brukersesjonstilstand.Sesjon
langPreferencesHusker brukerens valgte språk.Sesjon
__utmaStatisticsSamler data om antall ganger en bruker har besøkt nettsiden, samt datoer for de første og de nyeste besøk. Brukes av Google Analytics
2 år
__utmbStatisticsRegistrerer et tidsstempel med den nøyaktige tiden da brukeren åpnet nettstedet. Brukes av Google Analytics for å beregne varigheten av et besøk på nettstedet.Sesjon
__utmcStatisticsRegistrerer et tidsstempel med den nøyaktige tiden når brukeren forlater nettstedet. Brukes av Google Analytics for å beregne varigheten av et besøk på nettstedet.Sesjon
__utmtStatisticsBrukes til å kontrollere hastigheten på forespørsler til serveren.Sesjon
__utmzStatisticsSamler data om hvor brukeren kom fra, hvilken søkemotor som ble brukt, hvilken kobling som ble klikket og hvilket søkeord som ble brukt. Brukes av Google Analytics.6 måneder

 

Analyse

Vi benytter analyseverktøy for å samle inn informasjon om hvordan våre tjenester blir brukt. For eksempel måler vi antall besøkende, hvilke sider som blir besøkt, hvor lenge et besøk varer og lignende.

 

Personopplysninger om kunder og leverandører

Som kunde av oss vil vi samle inn nødvendig peorsonopplysinger for å kunne kontakte deg per telefon og epost. Eksempler på opplysninger som innhentes og benyttes er:

  • Navn
  • Stilling
  • Firmaadresse
  • Telefonnummer
  • E-post adresse

 

Filer med persondata

Filer med persondata (eksempelvis adressefiler) skal overføres til Merkur Grafisk AS via vårt krypterte filoverføringsystem. Adressefiler vil bli lagret på et sikret område hos oss og slettet etter 30 dager om ikke annet avtales.

 

Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål om vår personvernerklæring kan du kontakte oss på:
personvern@merkurgrafisk.no