Aschehoug & Co – Skolebøker

Merkur Grafisk trykker Aschehougs skolebøker

Aschehoug Forlag har vært en naturlig samarbeidspartner for Merkur i snart 20 år, og fra 2020 er Merkur Grafisk den største leverandøren av skolebøker for Aschehoug Undervisning.

For mange lærere innebærer våren bestilling av nye skolebøker. Nå som Merkur Grafisk har blitt hovedleverandør av skolebøker for Aschehoug Undervisning, har det strømmet på med skolebøker den siste tiden, og Aschehoug er storfornøyd med både kvaliteten og servicen til det solide trykkeriet. Merkur Grafisk bruker Bokbinderiet Johnsen AS i Skien til å binde bøkene, og de har hatt stor glede av det gode samarbeidet som har utviklet seg med både Aschehoug og Bokbinderiet gjennom alle disse årene.

 “Tusen takk for alle de flotte bøkene som strømmer på om dagen! Folk skryter av trykken og av leveringstida. Alle er så fornøyd. Tusen hjertelig takk så langt”, sier Mona Markeng fra Aschehoug.

Hurtig levering, grønn profil og god service

Det er flere grunner til at Aschehoug valgte det erfarne trykkeriet på Kalbakken. Når det er trykk på bestillinger og det virkelig gjelder, opplever Aschehoug alltid at Merkur er raske på ballen og leverer hurtig. 

“Merkur Grafisk har konkurransedyktige priser, hurtig levering og god service. Deres produksjonsflyt er enkel, og gir en rask og god levering”, sier Mona. 

Lokale og sentrale

Mona setter også stor pris på at det er en lokal, norsk bedrift som holder til sentralt i Oslo. 

“Merkur Grafisk kan levere mange ulike tjenester, og kvaliteten er alltid veldig bra. Det er også en stor fordel at de er lokale og holder til sentralt i Oslo. Prisene på 4-farge bokproduksjon er konkurransedyktige sammenlignet med resten av Europa”, sier Mona.

“Og så er de en fremtidsrettet bedrift med en miljørettet profil. Vi setter pris på det fremoverlente fokuset deres og at de er opptatt av både miljø, kvalitet og kundetilfredshet”, legger hun til.