Magasinet BLIKK

Magasinet Blikk

God kvalitet, fleksibel service og høy grad av miljøbevissthet

Magasinet BLIKK er ekstra fornøyd med den personlige og fleksible servicen de får hos Merkur Grafisk. De blir alltid behandlet som en viktig kunde, trykkvaliteten er meget god, og kaffen smaker godt. 

BLIKK har trykket magasinet sitt hos Merkur Grafisk siden februar 2008. Som Norge og Nordens eldste og største magasin om og for lesbiske, homofile, 
bifile, transpersoner, interkjønn og queer (lhbtiq), har BLIKK gjennom snart 30 år gitt leserne aktuell og uavhengig journalistikk om kultur, mennesker, politikk, historie og underholdning. 

Dame holder et magasin

Erna Bøyum fra BLIKK

-Den personlige servicen vi får hos Merkur Grafisk har vært avgjørende for oss. Vi har alltid blitt behandlet som en viktig kunde, og vi blir alltid møtt seriøst på våre krav, sier Erna Bøyum fra BLIKK. 

Kvalitet i alle ledd

BLIKKs journalistikk har som mål å bekjempe fordommer og å være en pådriver for åpenhet og aksept i skolen, idretten, arbeidslivet, kirken, minoritetsmiljøene og på alle andre områder i samfunnet. BLIKK engasjerer seg også i Pride, og på nettsiden oppdaterer de jevnlig Pride-nyheter. Magasinet har elleve utgivelser i året, og selges både som abonnement og løssalg. I tillegg publiserer BLIKK daglige skeive nyheter på blikk.no. Erna roser trykkvalitet de får hos Merkur Grafisk. 

-Nesten uten unntak har kvaliteten på trykk alltid vært slik vi har ønsket. Vi kan telle feil på to fingre i løpet av de tolv årene vi har vært kunde, og de har i ettertid blitt kompensert for uten problemer, sier Erna. 

Gjør verden til et bedre sted

Merkur Grafisk jobber hardt for å være så bærekraftige og miljøbevisste som mulig. Og for BLIKKs målgruppe henger en høy bevissthet om viktigheten av å kjempe for skeive og andre minoriteters menneskerettigheter naturlig sammen med et sterkt ønske om å bidra til å stoppe klimakrisen. Merkurs evne og anstrengelser for å kunne tilby bærekraftige og miljøvennlige produkter, er derfor et grunnleggende kriterium for BLIKK. 

-Leserne våre skal vite at de er med på å gjøre verden til et bedre sted når de kjenner lukten av trykksverte hver gang de leser et nytt nummer av BLIKK. Jeg anbefaler alle som vurderer Merkur som trykkeri å ta en tur til dem, og se med egne øyne hva bedriften får igjen for pengene; trykkeriprodukter av meget høy kvalitet, norske arbeidsplasser, godt arbeidsmiljø, personlig og fleksibel service, høy miljøbevissthet – og god kaffe, legger Erna til.