Olivia Restaurantkjede

Nye menyer til ny restaurant

Gradvis åpner samfunnet igjen, og vi gleder oss til å kunne se folk, dele klemmer og gode måltider. Olivia har akkurat åpnet sin niende restaurant i Norge, og endelig kan spisestedene fylles med glede, liv og latter. Dette har vi ventet på. 

Det føles veldig bra å endelig kunne fylle de tomme sitteplassene, og ta inn alle de nye servitørene våres som har levert utrolig godt fra seg. Nå venter vi bare på solen, slik at uteserveringen også kan bli tatt, sier Mathias Bjartveit som er driftssjef hos Olivia i Lillestrøm. 

Åpning av både samfunnet og ny restaurant
I Storgata 14 i Lillestrøm har den populære restaurantgruppen Olivia åpnet en splitter ny restaurant, og etter et tøft år for restaurantbransjen gleder både befolkningen og restaurantene seg til en mer normal hverdag med sosialt samvær. 

Åpningen av Lillestrøm har gått helt fantastisk. Det har vært utrolig mange glade gjester, som har gledet seg veldig lenge til å komme og teste den nyåpnede restauranten vår. Vi hang de nye menyene på utsiden av restauranten noen uker før vi åpnet dørene, og de har fått mange nysgjerrige blikk fra forbipasserende, sier Mathias. 

Visuell profil og nye menyer
Til åpningen har YOUnited reklamebyrå samarbeidet med Merkur Grafisk om trykking av menyer. YOUnited har vært med på utviklingen av den visuelle profilen og brandingen av Olivia, og har jobbet med dem siden 2007. For YOUnited var det viktig å få samlet alle restaurantene hos Merkur Grafisk, for å sikre at trykk kvaliteten ble gjennomgående bra. 

Det har vært fint for oss å samle trykkingen av alle menyer hos Merkur Grafisk, for jeg vet at de leverer god kvalitet, og det har de gjort med alt til Olivia hele veien. Så når de åpner en ny restaurant ligger alt klappet og klart. Det føles trygt, og vi er veldig fornøyd med resultatet, sier Vibeke Mørk, fra YOUnited. 

Godt samarbeid
YOUnited har vært kunde av Merkur Grafisk i mange år, og har hovedsakelig fått hjelp med trykksaker for Olivia. Dette er første meny kjøring der de også håndterer menyene for Stavanger, Bergen og Trondheim. Siden Vibeke vet at Merkur Grafisk har tyngden og kompetansen som trengs på trykksaker, så har de også brukt dem på trykking av bl.a. kokebøker for Olivia. Hun setter pris på samarbeidet, og synes Merkur er fleksible og løsningsorienterte. 

Ofte er det korte frister- særlig i restaurantbransjen. Men Merkur Grafisk leverer, og vi vet at de er til å stole på. De prioriterer oss, selv om vi er en liten kunde for dem, og vi har en god dialog. Når det brenner kan jeg bare plukke opp telefonen, og så løser de problemet, selv om det er litt krise og kort frist, sier hun. 

Nå gleder Vibeke seg til å sitt første måltid i en ny restaurant, hun er spent på mottakelsen i Lillestrøm.