/PP-FOLIE

EKSLUSIVITET OG BESKYTTELSE

Når du ønsker et eksklusivt uttrykk på trykksaken, som i tillegg er slitesterkt, vil PP-folie være et godt alternativ. PP-folie egner seg veldig godt til det meste; fra visittkort og omslag av magasiner, til pocketpermer og større oppslag utendørs.

Når bør du velge PP-foliering av trykksaker?

Du bør velge PP-folie dersom du ønsker en slitesterk og eksklusiv trykksak. PP-folien vil hindre at papiret sprekker slik at trykksaken holder seg pen lenger.

Ønsker man flere effekter på samme trykksak handler det ofte om kontraster. Hvis man ønsker detaljer eller logo i en blank spotlakk eller metallisk folie vil en matt PP-folie gi et moderne uttrykk.

PP-foliering egner seg best til trykksaker med høy papirtykkelse og gjerne når det er store dekkflater med trykk. Trykksaker som blir utsatt for temperaturendringer, lys, støv og fuktighet bør lamineres for å forlenge levetiden på produktet.

Ulike typer av PP-folie

Noe av det morsomste med PP-folie – og kanskje trykking generelt – er at det finnes så utrolig mange muligheter og varianter. Vi har flere type PP-folier som alle gir en helt unik effekt.

Man kan velge mellom ulike kategorier av PP-folie, og de tre vanligste hovedkategoriene er enten matt, blank eller en effekt-folie.

Matt PP-folie

  • Matt PP-folie: Gir en matt og eksklusiv overflate
  • Scuff Free PP-folie: Gir en ripefri, matt overflate
  • Soft Touch Folie: Kjennes myk og silkeaktig ut

Blank PP-folie

  • Blank PP-folie: Gir en blank og beskyttende overflate som tåler fuktighet og sollys

Effekt folier

  • Leather Folie: Imitert lærstruktur
  • Struktur Folie: Folie med ulike struktur og mønster
  • Pearl Folie: Gir overflaten en delikat og lett skinnende perlemorseffekt